444 40 09
« Geri Dön

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ ÇAKIRBEYLİ'DEKİ YANGINA ANINDA MÜDAHALE ETTİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi bugün öğleden sonra Koçarlı'nın Çakırbeyli Mahallesi'nde çıkan yangına anında müdahale etti.
Haber Tarihi: Saturday, July 24, 2021

Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi bugün ögleden sonra Koçarli'nin Çakirbeyli Mahallesi'nde çikan yangina aninda müdahale etti. Zeytinlik alanda çikan yanginda çok sayida agaç zarar görürken Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu özellikle arazilerde yanginlarin çok çabuk çikabildigi bir mevsimde bulunuldugunu hatirlatip vatandaslari dikkatli olmalari konusunda uyardi.

Çakirbeyli'de vatandaslardan gelen ihbar üzerine yangin bölgesine hizli bir sekilde intikal eden ekipler Çakirbeyli Saglik Ocagi'nin arkasindaki arazide çikan yangina 4 araçla müdahale etti. Yangin, itfaiye ekiplerinin olaganüstü gayretiyle daha fazla büyümeden söndürüldü ve sogutma çalismalarina baslandi.

Son dönemde üst üste birçok yangin çiktigini hatirlatan Baskan Çerçioglu, vatandaslari yangina karsi dikkatli olmalari konusunda uyardi. Vatandaslar yanginin hizlica söndürülmesinden dolayi canla basla çalisan itfaiye ekiplerine "Allah razi olsun" dedi.