444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ASKIDA SU FATURASI KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi vatandaşlar arasındaki dayanışmayı büyütmek için “Askıda Su Faturası” kampanyasını devam ettiriyor.
Haber Tarihi: Friday, July 16, 2021

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Kurban Bayrami öncesi vatandaslar arasindaki dayanismayi büyütmek için “Askida Su Faturasi” kampanyasini devam ettiriyor. Pandemi sürecinde baslatilan kampanyayla alan elin veren eli görmedigi bir sistem ortaya çikarilmis ve binlerce ihtiyaç sahibi vatandasin su faturasi ödenmisti.

Sosyal belediyecilik anlayisiyla eszamanli olarak birçok proje yürüten Aydin Büyüksehir Belediyesi, "Askida Su Faturasi" kampanyasini sürdürüyor. Vatandaslar arasindaki yardimlasmanin artmasi için baslatilan kampanya hakkinda konusan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu "Kurban Bayrami öncesinde de hayirsever vatandaslarla faturalarini ödemekte zorlanan vatandaslarimiz arasinda bir köprü olmak istedik. Pandemi sürecinde vatandaslarimiz arasinda sagladigimiz dayanismayla binlerce fatura ödenmisti. Kurban Bayrami öncesinde hayirsever vatandaslarimizi faturalarini ödemekte zorlanan ailelerle dayanismaya çagiriyoruz" ifadelerini kullandi.

Sistemde sadece Aydin Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmet Agi'nca tespit edilen abonelerin faturalarinin yer aldigi ve hayirsever vatandaslarin da diledikleri faturayi ödeyebildikleri uygulama ayni sekilde devam ettirilecek.

SISTEM NASIL ÇALISIYOR

https://eaboneislemleri.aydinaski.gov.tr/fatura linki üzerinden yapilan imecede, "Fatura Birak" ve "Fatura Al" seklinde iki seçenek yer aliyor.

Daha önceden Aydin Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmet Agi'nca tespit edilen aboneler faturalarini birakabiliyor. Ayrica sisteme kayitli olmayan ve fatura birakmak isteyen vatandaslar da 444 13 40 numarali telefondan kayit yaptirabiliyor.

Fatura ödemek isteyenlerse siteye girerek "Fatura Al" seçenegini seçerek bu yardimlasma kampanyasina güç veriyor.