444 40 09
« Geri Dön

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇİNE"DE YÜZME KURSU DÜZENLİYOR

Her yıl çocukların yüzme öğrenmeleri ve yaz sıcaklarında yetkin eğitmenler eşliğinde serinlemeleri için yüzme kursları düzenleyen Aydın Büyükşehir Belediyesi, pandemide normalleşmeyle birlikte Çine"de düzenleyecek.
Haber Tarihi: Wednesday, July 14, 2021

Her yil çocuklarin yüzme ögrenmeleri ve yaz sicaklarinda yetkin egitmenler esliginde serinlemeleri için yüzme kurslari düzenleyen Aydin Büyüksehir Belediyesi, pandemide normallesmeyle birlikte Çine'de düzenleyecek. Kurslar koronavirüs tedbirleri alinarak yapilacak.

Aydin'da yüzme bilmeyen çocuk kalmamasi için Aydin Büyüksehir Belediyesi Kültür Merkezleri tarafindan düzenlenen yüzme kurslarina bu yil da baslaniyor. Çine'de düzenlenecek olan kurs için kayitlar Çine Kültür Merkezi'nde alinmaya baslandi. Çine Belediyesi'yle ortaklasa düzenlenen ve 26 Temmuz'da baslayacak olun kurslar Çine Sosyal Tesis ve Spor Alanlari'nda yapilacak.

Normallesme süreciyle birlikte yüzme kurslarina gerekli tedbirler alinarak baslanacagini söyleyen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Çineli tüm çocuklari yüzme kursuna beklediklerini söyledi.