444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YAZ ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin pandemi tedbirleri kapsamında ara verdiği ücretsiz yaz etkinlikleri 26 Temmuz-4 Eylül tarihleri arasında yeniden başlayacak.
Haber Tarihi: Friday, July 9, 2021

Yaz aylarinin gelmesiyle birlikte Aydinlilarin sabirsizlikla bekledikleri yaz etkinlikleri basliyor.

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin kültür merkezlerinde yapilacak olan etkinlikler, yaz aylarini içeren program kapsaminda Didim, Kusadasi, Söke, Incirliova ve Çine ilçeleri ile Efeler’in Yörük Ali Efe Kültür Merkezi, Yüksel Yalova Kültür Merkezi, Gençlik Kültür Merkezi, Umurlu Kültür Merkezi ile Nazilli’nin Sirinevler, Yildiztepe ve Yesilyurt Mahallesi’ndeki kültür merkezlerinde açilacak. Eylül ayindan itibaren de 17 ilçenin tamaminda baslayacak olan ücretsiz etkinlikler, birçok farkli bransta yapilacak.

Farkli branslarda birçok etkinlik yapilacak

26 Temmuz-4 Eylül tarihleri arasini içeren genis programda; satranç, halk oyunlari, pilates, zumba, jimnastik, akil oyunlari, baglama, gitar, mental aritmetik, sanatsal tasarim, masa tenisi, drama ve resim gibi farkli branslarda her yas grubundan vatandasa hizmet verilecek. Büyüksehir Belediyesi, bu program ile sanat, spor ve yabanci dil egitimlerini kapsayacak etkinliklerle vatandaslarin kisisel gelisimlerine katki sunarak yaz aylarinin renkli bir sekilde geçmesini saglamayi amaçliyor.

Yogun ilgi görmesi beklenen etkinlikler için aydinbel.tr ve 444 40 09 numaradan ayrintili bilgi alinabiliyor.

Baskan Çerçioglu “Tüm vatandaslarimizi yaz etkinliklerine bekliyoruz”

Pandemi tedbirleri nedeniyle ara verilen etkinliklere yeniden baslayacaklari için mutlu olduklarini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Uzun süredir ayri kalan egitmenlerimiz ve ögrencileri yeniden bulusacaklar. Kültür merkezlerinin bos kalmasi ve egitimlerin uzaktan yapilma süreci artik son buluyor. Tedbirleri asla elden birakmadan özledigimiz eski günlere böyle etkinliklerle geri dönecegiz. Tüm vatandaslarimizi yaz etkinliklerimize bekliyoruz.” dedi.