444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN KENTE ESTETİK DOKUNUŞLAR

Aydın Büyükşehir Belediyesi bir yandan kendi seralarında ürettiği çiçeklerle estetik dokunuşlar yaparken, bir yandan da parkların bakım onarım ve çevre düzenlemesi çalışmalarını gerçekleştiriyor.
Haber Tarihi: Friday, July 9, 2021

Aydin’in piril piril caddelerini kendi seralarinda ürettigi binlerce çiçekle süsleyen Aydin Büyüksehir Belediyesi, ayni zamanda peyzaj çalismalariyla estetik görüntülerin ortaya çikmasini sagliyor.

Park ve Bahçeler Dairesi’ne bagli ekipler, 17 ilçede sorumluluk alaninda bulunan yerlerdeki kavsak, refüj, sahil seritleri, bulvarlar ve parklarda yogun bir tempoyla çalismalarini sürdürüyor. Mevsim sartlarina göre seçilen çiçeklerle rengârenk alanlar yaratan Büyüksehir Belediyesi ekiplerinin çalismalari, vatandaslar tarafindan begeni ile karsilaniyor.

Peyzaj çalismalari ile birlikte; yabani otlarin kesimi, özellikle refüjlerde yer alan agaçlar ile parklardaki agaç dallarinin budanmasi, parklardaki aydinlatmalar ve kent mobilyalarinin bakim çalismalari araliksiz olarak devam ediyor.

“Ekiplerimiz doganin ritmine ayak uydurarak çalisiyor.”

Vatandaslarin saglikli ve estetik yasam alanlarinda daha mutlu olacagina inandiklarini belirten Aydin Büyüksehir Baskani Özlem Çerçioglu, “Kentimizin her kösesinde Büyüksehir Belediyesi olarak daha kullanisli yasam alanlar ve buna bagli olarak çevre düzenlemeleri yapiyoruz. Ekiplerimiz doganin ritmine ayak uydurarak çalisiyor. Mevsim sartlarina göre kendi ürettigimiz çiçeklerle daima kentimizi rengârenk olacak sekilde süslüyoruz. ” dedi.