444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 375 KÖYDE VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

Katılımcı belediyecilik anlayışı ile hareket eden Aydın Büyükşehir Belediyesi bürokratları, kısa sürede 375 köyü ziyaret gerçekleştirerek vatandaşların öneri, talep ve isteklerini dinledi.
Haber Tarihi: Thursday, July 8, 2021

Aydin’i karis karis adimlayarak hizmet götüren Aydin Büyüksehir Belediyesi, kentin 17 ilçesinin tamaminda "Büyüksehir Sahada" çalismasiyla vatandaslarla bulusuyor.

Kentin gelecegine yapilacak yatirimlari ve kisa sürede hayata geçirilerek vatandaslarin hayatlarini kolaylastiracak çalismalari, yine vatandaslarla birlikte planlayan Büyüksehir Belediyesi, kisa sürede 375 köyde toplanti gerçeklestirdi.

Planlanan isler hakkinda vatandaslari bilgilendiren Büyüksehir bürokratlari, vatandaslardan gelen görüs, talep ve öneriler ile birlikte is plani olusturuyor. Vatandaslarin öncelikli ihtiyaçlari ile göz önünde bulundurularak yapilan is planlari ile hizli bir sekilde çözüm üretiliyor.

Aydinlilari en iyi hizmeti, en kisa sürede verebilmek ve güncellenen ihtiyaçlari ilk agizdan dinlemek için yapilan bu toplantilardan çok memnun olan vatandaslar ve muhtarlar bu çalisma sistemi için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Baskan Çerçioglu: Beraber karar verip, beraber yapiyoruz.

“Halk Ister Büyüksehir Yapar” sözünü bir yansimasi olan bu toplantilarla vatandaslarin çözüm odakli çalismalar gerçeklestirdiklerini belirten Baskan Özlem Çerçioglu, “Vatandaslarimizin taleplerini belirli bir plan dogrultusunda eksiksiz olarak yerine getiriyoruz. Beraber karar verip, beraber yapiyoruz. Tüm ilçelerimizde ayni anlayis ile çalismaya devam edecegiz.” dedi.