444 40 09
« Geri Dön

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AYDIN'I KALİTELİ YOLLARLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydınlıların kaliteli ve konforlu yollarda yolculuk yapmasını sağlamak için yol yapımlarına gece-gündüz devam ediyor.
Haber Tarihi: Thursday, July 8, 2021

Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydinlilarin kaliteli ve konforlu yollarda yolculuk yapmasini saglamak için yol yapimlarina gece-gündüz devam ediyor. Ekipler Aydin'in birçok noktasinda eszamanli olarak bir taraftan kaliteli sicak asfalt çalismasi yaparken bir taraftan da sathi kaplama ve parke kaplama isi yapiyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, vatandaslarin ulasimlarini rahat saglayabilmeleri için yol yapim çalismalarina devam edeceklerini ifade etti.

Fen Isleri Dairesi Baskanligi ekipleri Nazilli Bozyurt'ta, Didim Inönü Bulvari'nda ve Kusadasi Dursun Akçam Caddesi'nde sicak asfalt çalismalarina devam ediyor. Yol yapim çalismalarina hiz kesmeden devam eden ekipler Efeler Zeytinköy-Pasayaylasi-Karange, Yenipazar Hamzabali-Karacaören, Nazilli Uzunçam ve Kuyucak Belenova gölet yolunda da sathi kaplama çalismalarini sürdürüyor.

Diger taraftan ekipler Sultanhisar, Efeler, Kusadasi, Didim, Incirliova, Nazilli ve Söke'de birçok noktada da parke döseme isi yapiyor.

Fen Isleri ekipleri tarafindan bu yil içerisinde Efelerde Turgut Özal Bulvari, Kizilcaköy yolu, Halide Hatun Caddesi, Osmangazi Caddesi, Mesutlu yolu, Müze Bulvari, Tekstil Bulvari, Dogu Gazi Bulvari, Posta Caddesi; Germencik'te Ömerbeyli yolu; Incirliova'da Akçesme yolu; Söke'de Tuzburgazi yolu; Kusudasi'nda Atatürk Bulvari'nda kaliteli sicak asfalt çalismasi yaparak yollari ulasima açti. Ekipler ayrica birçok noktada da sathi kaplama ve parke kaplama isi gerçeklestirdi.

Baskan Çerçioglu: Yüzlerce kilometre daha yol yapacagiz

Aydin genelinde eszamanli olarak birçok noktada yol yapim çalismasi gerçeklestirildiginin altini çizen Baskan Çerçioglu "Vatandaslarimizin daha konforlu yolculuk yapmalarini oldukça önemsiyoruz ve çalismalarimizi da bu dogrultuda yapiyoruz. Planlamalarimiz çerçevesinde bu yil da yüzlerce kilometre yol çalismasi gerçeklestirecegiz. Yaptigimiz yollar Aydinimiza hayirli olsun" ifadelerini kullandi.