444 40 09
« Geri Dön

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SAHİLLERDE MASKE DAĞITTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi normalleşme sürecinde de pandemiye karşı tedbirleri elden bırakmıyor.
Haber Tarihi: Saturday, July 3, 2021

Aydin Büyüksehir Belediyesi normallesme sürecinde de pandemiye karsi tedbirleri elden birakmiyor. Büyüksehir Belediyesi pandemi tedbirlerinin gevsetildigi ilk hafta sonunda vatandaslarin tatil için tercih ettigi Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden olan Kusadasi ve Didim'de vatandaslara maske dagitti. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu vaka sayilarinda azalma olsa da pandeminin sona ermedigini hatirlatip vatandaslari tedbirleri elden birakmamalari konusunda uyardi.

Pandemide normallesme sürecinin baslamasiyla birlikte yüz binlerce vatandas tatil tercihini Aydin'dan yana kullandi. Kusadasi'nin ve Didim'in nüfusu normallesmedeki ilk hafta sonunda önemli oranda artarken, Aydin Büyüksehir Belediyesi alinan tedbirler kapsaminda maske dagitmaya devam ediyor. Her iki turizm merkezinde özellikle sahillerde maske dagitimi yapilirken, vatandaslara maske-mesafe-hijyen konularinda tedbiri elden birakmamali gerektigi de hatirlatildi.

Baskan Çerçioglu: Tedbir almaya devam etmeliyiz

Baskan Çerçioglu tatil tercihlerini Aydin'dan yana kullanan herkese tesekkür ederken pandeminin henüz bitmedigini de hatirlatti. Baskan Çerçioglu "Büyüksehir Belediyesi olarak pandemi konusunda siki tedbirlerimizi uygulamaya devam ediyoruz. Maske dagitimi da bunlardan birisi. Hepimizin bir süre daha titizlikle uygulamamiz gereken tedbirlerle pandemiyi atlatmak en büyük temennimiz. Vatandaslarimizin maske, mesafe ve hijyen konularinda dikkatle olmaya devam etmelerini istiyoruz" ifadelerini kullandi.