444 40 09
« Geri Dön

ASKİ'DEN DAVUTLAR-GÜZELÇAMLI KANALİZASYON HATTI'NA DEV YATIRIM

Aydın Büyükşehir Belediyesi turizm beldelerinin altyapılarını güçlendiriyor.
Haber Tarihi: Thursday, July 1, 2021

Aydin'in dört bir tarafinda altyapi yatirimlarina devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI), Kusadasi'nda bir büyük projeyi daha sürdürüyor. ASKI tarafindan altyapisina simdiye kadar 165 milyon liralik yatirim yapilan Kusadasi'nda Davutlar-Güzelçamli Kanalizasyon Hatti'nin 2. etap çalismalari Davutlar kesiminde tüm hiziyla sürüyor. Toplam 12 milyon liralik yatirim yapilacak olan hatta eylül ayinda da Güzelçamli Mahallesi'nde çalismalara baslanacak. Toplamda 30 bin 585 metre kanalizasyon hatti yapilacak çalismada 1.500'e yakin parsel bacasi imalati da yapilacak.

Davutlar-Güzelçamli Grup Kanalizasyonu kapsaminda Davutlar Sevgi Plaji Söke Sahil Sitesi civarinda devam eden kanalizasyon çalismalarinda ise sahil kisminda devreye alinmayan kanalizasyon hatlari ile baglanti saglanarak kanalizasyonun Davutlar TM2 terfi merkezine getirilmesi saglanacak. Toplam 65 milyon liralik yatirim yapilan hatta çalismalarda sona yaklasildi. Aydin'in sevilen tatil beldelerinden olan Davutlar ve Güzelçamli mahalleleri yapilan çalismalarla modern bir altyapiya kavusmus olacak.

Baskan Çerçioglu: Kusadasi'na yatirimlarimiz devam ediyor

Aydin'i, kaynaklari verimli kullanarak modern bir altyapiya kavusturmak için sürekli çalistiklarinin altini çizen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu "Amacimiz vatandaslarimiza en iyi hizmeti sunmak. Özellikle turizmde gözbebegimiz olan Kusadasi'nda yatirimlarimizi hiz kesmeden sürdürüyoruz. Kusadasi'nin altyapisina yaptigimiz yatirimlar 165 milyon liraya ulasti. Kusadasi'nda içme suyundan kanalizasyona birçok yatirimimiz tüm hiziyla sürüyor. Gayemiz gelecek kusaklara modern bir altyapi birakabilmek ve bunun için de yatirimlarimiza devam edecegiz" ifadelerini kullandi.