444 40 09
« Geri Dön

ASKİ'NİN KUŞADASI'NA YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) tarafından altyapısına şimdiye kadar 165 milyon liralık yatırım yapılan Kuşadası'nda Davutlar-Güzelçamlı Kanalizasyon Hattı'nın 2. etap çalışmalarına başlandı.
Haber Tarihi: Wednesday, June 9, 2021

Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) tarafindan altyapisina simdiye kadar 165 milyon liralik yatirim yapilan Kusadasi'nda Davutlar-Güzelçamli Kanalizasyon Hatti'nin 2. etap çalismalarina baslandi. Hatta 12 milyon liralik yatirimla toplamda 30 bin 585 metre kanalizasyon yapilacak.

Aydin'in dört bir tarafinda altyapi yatirimlarina devam eden ASKI, bir büyük projeye daha devam ediyor. Kusadasi'nin tatil beldelerinden olan Davutlar ve Güzelçamli'da kanalizasyon çalismalari tüm hiziyla sürerken, bölgeye modern bir altyapi kazandirilacak olan çalismalarda yeni bir asamaya geçildi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskanvekilleri Evrim Karakoz ile Baris Altintas, Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, ASKI Genel Müdürü Hakan Olkaç baslanan 2. etap çalismalarini yerinde inceledi.

Baskanvekili Karakoz, Kusadasi'nin birçok noktasinda çalismalarin tüm hiziyla sürdügünün altini çizdi. Karakoz, Büyüksehir Belediyesi'nin altyapi yatirimlarini genisleterek devam ettigini belirtirken "Hizmet planlarimiz dahilinde içme suyu, yagmur suyu, tarimsal ve kanalizasyon altyapi hat yatirimlarimiz devam edecek" seklinde konustu.

ASKI'nin dag-tas, yaz-kis demeden hizmetlerine devam ettigini söyleyen Baskanvekili Altintas "Baskanimiz Özlem Çerçioglu ile birlikte Aydin'in daha modern bir altyapiya kavusmasi için gece-gündüz çalisiyoruz" dedi.

Kusadasi Belediye Baskani Günel ise "Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na, Büyüksehir Belediyesi bürokratlarina, tüm ASKI ekiplerine Kusadasi'na verdikleri emeklerden dolayi çok tesekkür ediyorum. Bu isbirligi sayesinde kentimiz çok daha güzel bir hale gelecek" ifadelerini kullandi.