444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ LGS SINAVINA GİREN ÖĞRENCİLERİN YANINDA OLDU

Aydın Büyükşehir Belediyesi, LGS sınavına giren öğrencilere ve onlara eşlik eden velilerine maske, su ve gazete dağıttı.
Haber Tarihi: Sunday, June 6, 2021

Yil boyu süren sinav hazirliklari, fedakârlik ve çabanin ortaokul ögrencileri için meyve verecegi sinav olan LGS (Liselere Geçis Sistemi) bugün gerçeklesiyor.

Sinav öncesinde okul önlerinde stant açan Aydin Büyüksehir Belediyesi de sinav öncesinde ögrencileri ve ailelerini yalniz birakmadi. Pandeminin ilk günlerinden bu yana vatandaslara maske dagitimini sürdüren Büyüksehir Belediyesi, bugün yapilan LGS öncesinde de personeliyle sahadaki yerini aldi.

Aydin’in 17 ilçesindeki okullarda hazir bulunan AYBA ekipleri, sinava girecek ögrencilere ve onlara eslik eden velilerine maske, su ve gazete dagitti. Maske ve su ihtiyaçlarini ABB standindan karsilayan ögrenciler ve onlara eslik eden velileri memnuniyetlerini dile getirerek Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu tesekkür etti.

“Gelecek sizlerle çok güzel olacak.”

Sosyal medya hesabindan yaptigi açiklama ile ögrencilere basarilar dileyen Baskan Çerçioglu, “Sevgili ögrenciler; hayallerinize ulasmak için gireceginiz LGS sinavinda hepinize basarilar diliyorum. Gelecek sizlerle çok güzel olacak.” dedi.