444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EFELER’DE YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler’de sıcak asfalt ve yol yapım çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Posta Caddesi ve Doğu Gazi Bulvarı’nda sıcak asfalt çalışmasını bitiren Büyükşehir ekipleri; Turgut Özal ve Tekstil Bulvarı ile Paşa Yaylası ve ASTİS içerisindeki Tralles Bulvarı’nda eş zamanlı olarak çalışıyor.
Haber Tarihi: Wednesday, May 26, 2021

Aydin Büyüksehir Belediyesi, kent genelinde ihtiyaç duyulan her noktada yol yapim çalismalarini sürdürüyor.

Trafik yogunlugunu ve sikisikligini azaltarak kent içi trafik akisini hizlandirmak için çalisan Büyüksehir ekipleri, yollara yaptigi altin dokunuslarla kesintisiz ve güvenli trafik akisi sagliyor. Bu kapsamda Efeler ilçesindeki farkli noktalarda eszamanli olarak çalisan Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri ekipleri, hizli ve etkin çalismalariyla kisa sürede hizli yol aldi.

Pasa Yaylasi ve Turgut Özal Bulvari’nda çalismalar sürüyor

Aydinlilarin ugrak noktasi olan Pasa Yaylasi’na çikan yolda çalismalarini sürdüren ekipler, sathi kaplama çalismasi öncesinde temel malzeme serimi yapiyor. Is makinelerinin yogun olarak çalistigi yolda çalismalar hizla devam ediyor. Kemer Mahallesi Turgut Özal Bulvari’nda da çalismalarini devam eden ekipler, sicak asfalt serimi öncesindeki hazirlik asamasini sürdürüyor. Sicak asfaltla kaplanacak olan yol, sürücüler için konforlu hale getirilecek.

Tekstil Bulvari sicak asfaltla kaplanacak

Tekstil Bulvari’nda da yogun mesai yapan Fen Isleri ekipleri, yipranmis olan yol üzerinde öncelikle parke sökümü, kazi ve reglaj çalismasi yapti. Temel malzeme seriminin ardindan sicak asfalt kaplama asamasina geçilen Tekstil Bulvari’nda çalismalar sürüyor.

ASTIS’de Büyüksehir çalismalari devam ediyor

ASTIS içerisinde Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi’nin (AKSI) altyapi çalismalarinin sona ermesinin ardindan üstyapi çalismalarina geçildi. Fen Isleri ekipleri ASTIS içerisindeki Tralles Bulvari’nda düzenleme çalismalari ardindan parke kaplama asamasina geçildi.

Iki noktada çalisma tamamlandi

Dogu Gazi Bulvari’nin Posta Caddesi’ne baglandigi bölümde ve Posta Caddesi’nin tamaminda sicak asfalt çalismasi yapan Büyüksehir ekipleri, Dogu Gazi Bulvari’nda kavsak düzenlemesi de yaparak yolu kullanima açti.

Baskan Çerçioglu: Yollarimizi yenileme çalismalarimiz yogun bir sekilde sürüyor

Yol yapim çalismalari hakkinda bilgi veren Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Vatandaslarimizin konforlu ve güvenli yolculuk yapmasini saglamak için yollarimizi yenileme çalismalarimiz yogun bir sekilde sürüyor. Didim, Kusadasi, Söke, Incirliova ve Germencik’te süren çalismalarla birlikte Efeler’de de yogun bir mesai içindeyiz. Özellikle kapanma günlerini firsata çevirerek hizli ilerleme kat ettik. Kisa süre içerisinde bu yollarda çalismalari tamamlayip, vatandaslarimizin kullanimina açacagiz” dedi.