444 40 09
« Geri Dön

YENİKÖY MUHTARI ARSLAN’DAN BÜYÜKŞEHİR’E HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü birçok çalışma hem vatandaşları hem de muhtarları memnun ediyor.
Haber Tarihi: Sunday, May 23, 2021

Aydin Büyüksehir Belediyesi, kent genelinde sürdürdügü birçok çalisma hem vatandaslari hem de muhtarlari memnun ediyor.

Efeler’in Yeniköy Mahalle Muhtari Masallah Arslan da, Aydin Büyüksehir Belediyesi ile koordineli sekilde çalistiklarini ve mahalleleriyle ilgili her konuda Büyüksehir’in tüm birimlerine rahatlikla ulastiklarini, ilettikleri talep ve önerilerin kisa sürede yasama geçtigini belirtti. Mahallerini kapsayan dev ASKI çalismasi hakkindaki memnuniyetini de dile getiren Muhtar Arslan, proje hakkinda bilgilendirildiklerini ifade etti.

Büyüksehir bir telefon kadar yakin

Muhtarlikta 5. dönemini geçiren Muhtar Arslan, Büyüksehir ekipleri ile uyumlu bir sekilde çalistiklarini belirterek “Bir telefon kadar bizlere yakinlar. Bu sadece bana degil tüm muhtar arkadaslarimiza ayni sekilde yapiliyor. Tüm taleplerimize aninda yanit vermelerinden dolayi hepsine ayri ayri tesekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

ASKI’nin dev projesi ile altyapi yenilecek

Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü’nce (ASKI) gerçeklestirilecek ve yakin zamanda kazi çalismalarina baslanacak olan; Yeniköy Mahallesi’nin de içinde yer aldigi genis çapli bir içme suyu altyapi yenileme çalismasi hakkinda bilgilendirildiklerine deginen Muhtar Arslan, “Konuyla ilgili görüsüyoruz. Proje çalismalari bitme asamasina gelinmis bulunmaktadir. Sadece Yeniköy Mahallesi degil; Osman Yozgatli, Istiklal, Ovaeymir ve Yeniköy mahallelerini kapsayan bu çalismalarin kisa zamanda baslayacagina dair de bilgimiz var. Bu konuda vatandaslarimizi da bilgilendiriyoruz. Çok sükür ki, mahallemizde içme suyu sikintisi yasanmamaktadir.” seklinde konustu.

Muhtar Arslan’dan Baskan Çerçioglu’na tesekkür

Büyüksehir’in çalismalarindan duyduklari memnuniyeti dile getirerek Baskan Çerçioglu’na tesekkürlerini ileten Muhtar Arslan, “Özlem Baskana basarilarinin devamini diliyoruz. Topuklu Efe’mizdir. Baskanimizla birlikte tüm ekip arkadaslarina her konuda bizlere sahip çiktiklari için, hepsine ayri ayri tesekkür ediyorum.” dedi.