444 40 09
« Geri Dön

CHP'DEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

Bölgede incelemelerde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyonu üyesi CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ile CHP Aydın milletvekilleri Hüseyin Yıldız ve Süleyman Bülbül, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu makamında ziyaret etti.
Haber Tarihi: Friday, May 21, 2021

Bölgede incelemelerde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarim, Orman ve Köy Isleri Komisyonu üyesi CHP Tekirdag Milletvekili Ilhami Özcan Aygun ile CHP Aydin milletvekilleri Hüseyin Yildiz ve Süleyman Bülbül, CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir ve CHP Efeler Ilçe Baskani Polat Bora Mersin, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'nu makaminda ziyaret etti.

Dün Denizli'de kurakligin tarima olan etkisiyle ilgili incelemelerde bulunan Aygun, bugün de incelemelerde bulunmak üzere Aydin'a geldi. Baskan Çerçioglu, beraberindeki heyetle Aydin'da incelemelerde bulunacak olan Aygun'a Büyüksehir Belediyesi'nin olasi kurakliga karsi aldigi tedbirleri paylasti. Karsilikli görüs alisverisinde bulunulan ziyarette Aygun, Baskan Çerçioglu'na yapilan yatirimlar için tebrik etti.

Baskan Çerçioglu ise CHP Tekirdag Milletvekili Ilhami Özcan Aygun ile beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayi tesekkür etti.