444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 19 MAYIS’I VATANDAŞLARLA BİRLİKTE COŞKUYLA KUTLADI

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusunu Belediye Orkestrası’nın verdiği konserlerle sokaklara taşıdı.
Haber Tarihi: Wednesday, May 19, 2021

Aydin Büyüksehir Belediyesi, 102 yil önce Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak bastigi ve kurtulus mücadelesini baslattigi 19 Mayis’i cosku içinde kent genelinde kutladi.

Büyüksehir Belediyesi; 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’na özel olarak hazirladigi otobüs ile Aydin genelinde günün erken vakitlerinden, gecenin ilerleyen saatlerine varana kadar bayram coskusunu vatandaslara yasatmak için konserler düzenlendi.

Belediyesi Orkestrasi’nin seslendirdigi eserlere vatandaslarin gösterdigi ilgi ise görülmeye degerdi. Aydinlilar bayram coskusuna ortak olmak için balkonlarindan, sokaklardan ve araçlarindan sarkilara Türk bayraklari ile eslik etti.

Tüm yurtta oldugu gibi saatler tam 19.19’u gösterdiginde ise hep bir agizdan Istiklal Marsi okundu.

“Bütün Ümidim Gençliktedir” sözleri ile ülkemizin gelecegini gençlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan gençlere her zaman sahip çikacaklarini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, tüm vatandaslarin 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni kutladi.