444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN 19 MAYIS SERGİSİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Atatürk Kent Meydanı’nda fotoğraf ve resim sergisi açtı.
Haber Tarihi: Monday, May 17, 2021

Bandirma Vapuru’ndan Samsun’a attigi ilk adimla baslayan ve Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarak tarihin altin sayfalarinda yer alan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün fotograflari, Aydin Büyüksehir Belediyesi ve Atatürkçü Düsünce Dernegi Aydin Subesi isbirligi ile sergileniyor.

17-19 Mayis tarihlerinde 10.00-16.00 saatleri arasinda Atatürk Kent Meydani’nda açik olacak sergide onlarca fotograf yer aliyor. Sergide ayrica Büyüksehir Belediyesi tarafindan 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami kapsaminda düzenlenen ve bugün mesai bitiminde katilimi sona erecek olan resim yarismasina katilan eserler de sergilenecek.

Kronolojik siralama ile sergilenen fotograflar arasinda tarihi bir yolculuga çikacak vatandaslar, sergiden oldukça memnun ayriliyor.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu vatandaslari sergiye davet etti ve resim yarismasina katilan gençlere tebriklerini iletti.