« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ASFALT SEZONUNA HIZLI BAŞLADI

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri uygun mevsimin gelmesiyle birlikte yol yapım çalışmalarına hız verdi.
Haber Tarihi: Monday, May 10, 2021

Aydin Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri ekipleri uygun mevsimin gelmesiyle birlikte yol yapim çalismalarina hiz verdi. Ekipler planlamalar dogrultusunda Aydin'da birçok noktada sicak asfalt çalismasi yapmaya basladi.

Efeler merkezde bir bölümü geçen aylarda asfaltlanan Dogu Gazi Bulvari'nda asfaltlama çalismalarina devam eden ekipler Posta Caddesi'nde çalismalari bitirdi. Tekstil Bulvari'nda çalismalari yogunlastiran ekipler ayrica Dogu Gazi Bulvari'nda kavsak düzenleme çalismasi da yapti.

Ekipler Didim Inönü Bulvari'nda da sicak asfalt çalismalarini sürdürüyor. Germencik Ömerbeyli'de de sicak asfalt öncesi çalismalara baslayan ekipler temel malzeme serimi sonrasinda burada da sicak asfalt çalismasi yapacak.

Aydinlilari kaliteli yollarla bulusturmaya devam edeceklerini ifade eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, planlamalar dogrultusunda çalismalarin sürdügünü söyledi.