444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN EFELER’DE MUHTAR ZİYARETLERİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi bürokratları Efeler’de muhtar ziyaretleri gerçekleştirerek yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.
Haber Tarihi: Thursday, May 6, 2021

Aydin Büyüksehir Belediyesi (ABB) katilimci belediyecilik anlayisiyla düzenledigi muhtar ziyaretlerini sürdürüyor. Ilçe ilçe süren muhtar toplantilariyla birlikle her mahalleye ayrica düzenlenen ziyaretlerle mahallerdeki ihtiyaçlar ve talepler tek tek ele aliniyor.

Bu kapsamda Efeler’de muhtar ziyaretleri yapan ABB Baskanvekili Baris Altintas, Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) Genel Müdürü Hakan Olkaç ile birlikte ASKI bürokratlari; Elektrik Makina ve Malzeme Ikmal Daire Baskani Ali Akmese, Yatirim Insaat Daire Baskani Çagri Çayla, Içme Suyu ve Kanalizasyon Birim Yetkilisi Ozan Çavusoglu ve Aritma Daire Baskani Hakan Kirif, yapilan ve yapimi planlanan hizmetler konusunda muhtarlara bilgilendirme yapti.

Efeler’de yeni bir dev yatirim basliyor

Ilk olarak Osman Yozgatli Mahallesi’ne yapilan ziyarette, yapimina baslanacak ve 3 mahalleyi kapsayacak, yaklasik 50 bin metre uzunlugundaki büyük bir çalisma için bilgilendirme yapildi.

Osman Yozgatli, Istiklal ve Ovaeymir mahallesi içme suyu sebeke hattinin yenilenecegi çalisma ile yaklasik 50 bin metrelik hat üzerinde 4106 adet abone baglantisi, 8 adet yangin hidranti, 1 adet basinç kirici yapilacak. Büyüksehir Belediyesi bu çalismayla birlikte hem altyapiya hem de üstyapiya büyük bir yatirim gerçeklestirilmis olacak.

Muhtarlardan Baskan Çerçioglu’na tesekkür

Kadiköy, Imamköy, Gözpinar ve Dageymiri mahalleleri ile devam edilen ziyaretlerde muhtarlarin talep, görüs ve önerileri detayli sekilde degerlendirildi. Muhtarlar yapilan bu ziyaretten duyduklari memnuniyeti belirterek, mahallelerinde yapilan çalismalarla ilgili Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkürlerini iletti.