444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR, NAZİLLİ GÜZELLEŞİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, tüm birimleriyle Nazilli’deki çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir ekiplerinin çalışması, vatandaşların ve muhtarların beğenisini topluyor.
Haber Tarihi: Wednesday, May 5, 2021

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Nazilli’de hizmet ve yatirimlarini araliksiz sürdürüyor. Ilçe genelindeki yesil alanlar, refüj ve kavsaklarda periyodik çalismalarina devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Baskanligi ekipleri, baharla birlikte Nazilli'yi daha da güzellestirmek için çalismalarina hiz verdi.

Nazilli’de cadde ve bulvarlarin refüjleri godetya, menekse, aslanagzi ve güllerle adeta tablo gibi süslendi. Sorumluluk alanindaki yerleri kendi ürettigi çiçeklerle süsleyen, güzel ve renkli bir görüntüye kavusturan Park Bahçeler ekiplerinin çalismalari vatandaslar tarafindan büyük begeni topladi.

Nazillili muhtarlardan Baskan Çerçioglu’na tesekkür

Nazilli merkez ve merkeze uzak mahallelerinde hizmetlerini araliksiz sürdüren Aydin Büyüksehir Belediyesi, muhtarlarin taleplerini tek tek yerine getiriyor. Büyüksehir ekipleri tarafindan Aksu ve Eycelli Mahallesi’nde parke tasi döseme, yagmur suyu hatti çalismasi, iyi su çesmesi çalismasi yapildi. Muhtarlarin taleplerini aninda yanit veren Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan her iki mahallede bayrak diregi dikilerek Türk bayragi göndere çekildi. Mahallelerine yapilan hizmetlerden memnun olduklarini söyleyen muhtarlar, sosyal medya hesaplarindan yapmis olduklari paylasimlarda, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

Çobanlar-Demirhan yoluna kilitli parke tasi

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin bir diger çalismasi Nazilli’ye bagli Çobanlar Mahallesi ile Sultanhisar ilçesine bagli Demirhan Mahallesi arasinda devam ediyor. Bölgede yasayan vatandaslarin sik kullandigi ve üreticiler için büyük önem tasiyan yola Fen Isleri Daire Baskanligi ekipleri tarafindan kilitli parke tasi döseniyor. 18 bin metrekelik alanda yapilan çalismayla birlikte, daha modern ve güvenli hale getirilecek olan yol, vatandaslari yaz aylarinda toz, kis mevsiminde ise çamur derdinden kurtaracak.

Nazilli’nin altyapisina önemli yatirimlarda bulunan ASKI, Yalinkuyu Mahallesi’nde de içme suyu sebeke hatti yapim çalismasi gerçeklestiriyor. Olusturulan bu hat ile mahallenin içme suyu hat kapasitesi arttirilarak, olusacak talebin kolaylikla karsilanmasi hedefleniyor.