444 40 09
« Geri Dön

ASKİ AYDIN’IN HER KÖŞESİNDE YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR

Aydın’ın altyapısını yenileyerek kalıcı hizmetler sunan ASKİ, birçok ilçede içme suyu, yağmur suyu ve tarımsal sulama yapım işlerine devam ediyor.
Haber Tarihi: Tuesday, May 4, 2021

Kentin ihtiyaçlari dogrultusunda Aydin’in her kösesinde çalismalarini sürdüren Aydin Büyüksehir Belediyesi’ne bagli Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü, (ASKI) çözüm odakli çalismalari ile vatandaslara hizmet ediyor.

Aydin’da kalici, islevsel ve modern bir altyapi insa etmek hizla çalisan ASKI; içme suyu, içme suyu kaynak çalismasi, yagmur suyu ve tarimsal sulama hatti yapim çalismalarina Incirliova, Çine, Nazilli, Efeler, Kusadasi, Karacasu ve Didim ilçelerinde devam ediyor.

Içme suyu ve yagmur suyu hatlari yenileniyor

Her damla suyu önemseyerek ve koruyacak çalismalar yapan ASKI, bu çalismalarla hem mevcut hatlari yeniliyor hem de yeni ve güçlü hatlar olusturuyor. Bu kapsamda Aydin’da köse bucak her noktada çalisan ASKI ekipleri, Çine’nin Çalti Mahallesi’nde, Nazilli’nin Yalinkuyu Mahallesi’nde ve Efeler’in Kizilcaköy Mahallesi’nde içme suyu hatti yapim çalismasi gerçeklestiriyor.

Kent genelinde kalici çözümler üreten ASKI ekipleri; Incirliova’nin Karagözler ve Karacasu’nun Çamköy mahallelerinde içme suyu kaynak hatti çalismalarina devam ediyor. Didim ilçe merkezinde içme suyu sondaj çalismasi gerçeklestiren ASKI ekipleri, Kusadasi’nin Davutlar Mahallesi Mercan sokakta da yagmur suyu hatti yapim çalismasini sürdürüyor.

Tarimsal sulama hatlari olusturuluyor

Kirsal kalkinmaya destek olmak için tarim alanlarinin sulama suyuna daha kolay ulasmasini saglayan ASKI, Kuyucak ilçesi Yamalak Mahallesi’nde tarimsal sulama terfi hatti yapimi ve pompa tesisi devreye alinmasi isi gerçeklestiriyor.

ASKI’nin hizli ve etkin çalismalarindan memnuniyet duyduklarini belirterek vatandaslar Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.