444 40 09
« Geri Dön

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: TAM KAPANMADA DA VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 17 günlük tam kapanma süreci öncesinde bir mesaj yayımladı.
Haber Tarihi: Thursday, April 29, 2021

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, 17 günlük tam kapanma süreci öncesinde bir mesaj yayimladi. Özellikle tam kapanma sürecini Aydin'da geçirmek isteyen vatandaslara seslenen Baskan Çerçioglu, Büyüksehir Belediyesi'nin bu süreçte de 24 saat esasina göre çalismaya devam edeceginin altini çizdi.

Baskan Çerçioglu mesajinda sunlari ifade etti:

Degerli vatandaslarimiz,

Pandemi hayatimizi derinden etkilemeye devam ediyor. Bu süreci kendimizin ve sevdiklerimizin sagliklarini koruyarak, kurallara titizlikle uyarak geçirmemiz çok önemli.

Bugünden itibaren uygulanmaya baslanacak olan 17 günlük tam kapanma da pandeminin hizini düsürmek, önüne geçmek için alinan bir tedbir.

Bu süreci Aydin’da, özellikle de Kusadasi ve Didim’de geçirmek için gelen vatandaslarimiza hos geldiniz diyoruz. Ikinci konutlarimizin yüzde 90'ina yakini doldu. Türkiye’nin dört bir kösesinden gelen vatandaslarimizla birlikte il nüfusumuz yüzde 50'ye yakin artti.

Bu süreci saglikli olarak atlatabilmemiz için hepimizin kurallara harfiyen riayet etmesi büyük önem arz ediyor.

Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak kapanma süreci boyunca 24 saat esasina göre çalismaya devam edecegiz ve tüm imkânlarimizla emrinizde olacagiz. Her türlü ihtiyacinizda bize 444 40 09 numarali telefonumuzdan ulasabilirsiniz.