« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NAZİLLİ’DE TRAFİK IŞIKLARINI YENİLİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli’deki kavşaklarda trafik ışıklarını yenileme çalışması başlattı.
Haber Tarihi: Monday, April 26, 2021

Aydin Büyüksehir Belediyesi Ulasim Daire Baskanligi, vatandaslarin can ve mal güvenligini saglamak için çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

Trafik Sube Müdürlügü ekipleri, Nazilli ilçesinde sorumluluk alaninda bulunan kavsaklarda oto sinyal üniteleri, yaya sinyal üniteleri sinyalizasyon isiklarinin yenilenmesi ve program güncellemesi islemlerini baslatti.

PowerLed’li isiklar ile yenileniyor

Kentteki trafik güvenligini artirmak amaciyla yapilan çalisma kapsaminda mevcut trafik isiklari sökülerek yerine PowerLed'li isiklar takildi. Daha uzun ömürlü olanPowerLED'li lambalar ile trafik isiklarinin görünürlügü de artmis olacak.

Trafigin güvenli ve düzenli bir sekilde akisinin saglanmasi, can ve mal kaybina neden olabilecek kazalarinin en aza indirilmesi ve farkindaligin artirilmasi için yürütülen çalismalarin önümüzdeki günlerde devam edecegi ögrenildi.