444 40 09
« Geri Dön

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU 23 NİSAN RESİM YARIŞMASI'NIN ÖDÜLLERİNİ VERDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" temalı yarışmada kendi yaş gruplarında birinci olan çocuklara armağanlarını verdi.
Haber Tarihi: Thursday, April 22, 2021

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami" temali yarismada kendi yas gruplarinda birinci olan çocuklara armaganlarini verdi. Çocuklari tebrik eden Baskan Çerçioglu, basarilarinin devamini diledi.

Ilkokul ve ortaokul ögrencilerine yönelik düzenlenen yarismada bisiklet ödülü kazanan Ekrem Çiftçi Ilkokulu'ndan Elif Sevval Bakirci'ya, tablet ödülü kazanan Feride Resit Kalkan Ortaokulu'ndan Doruk Efe Teker'e ve yine bisiklet ödülünü kazanan Mustafa Kiris Ortaokulu'ndan Ela Turgut'a ödülleri Baskan Çerçioglu tarafindan verildi.

Yarismada ayrica ilkokul birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü siniflardan dereceye girecek ilk 10 ögrenciye bisiklet armagan edilecek. Yarismaya katilan ilkokul ögrencilerini resme tesvik etmek için de malzemeli resim çantasi armagan edilecek.

Bunun yaninda ortaokul besinci, altinci, yedinci ve sekizinci sinif ögrencilerinden dereceye giren ilk bes ögrenciye tablet, ikinci bes ögrenciye ise bisiklet; ayrica yarismaya katilan ortaokul ögrencilerine satranç takimi armagan edilecek.

Baskan Çerçioglu yarismaya katilan tüm ögrencileri tebrik edip tüm çocuklarin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini kutladi.