444 40 09
« Geri Dön

KUŞADASI’NDA ASKİ ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası’nda sürdürdüğü altyapı çalışmalarına yenilerini ekleyerek devam ediyor. ASKİ ekipleri Davutlar’da kanalizasyon, Kadınlar Denizi bölgesinde ise yağmur suyu hattı inşa ediyor.
Haber Tarihi: Thursday, April 22, 2021

Aydin Büyüksehir Belediyesi, hizmet odakli belediyecilik anlayisi ile kentin altyapi agini her geçen gün daha da güçlendiriyor.

Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) tarafindan yapilan çalismalar kapsaminda Kusadasi’nin Kadinlar Denizi bölgesinde yagmur suyu ve Davutlar mahallesinde ise kanalizasyon hatti yapimina devam ediyor.

Kent genelinde kalici çözümler üretmek için araliksiz çalismaya devam eden ASKI ekipleri, kadinlar denizi bölgesinde yogun yagislarda altyapida asiri yüklenme sonucunda olusabilecek olumsuzluklara karsi, yeni yagmur suyu hatlari olusturuyor.

Kadinlar Denizi mevkiindeki 1000 mm çapinda koruge borularla uzun yillar boyunca sorunsuz kullanilacak olan yaklasik 1,2 km uzunlugundaki yagmur suyu hatti ile ASKI önemli bir çalismanin altina imza atmis olacak.

Davutlar mahallesin kanalizasyon altyapisi güçleniyor

ASKI’nin Kusadasi’ndaki bir diger önemli çalismasi da Davutlar bölgesinde sürüyor. Bu bölgede ise 1000 mm çapinda kanalizasyon ana kollektör hatti çalismasi kapsaminda Sevgi Plaji civarindaki çalismalar tamamlanip Davutlar 2 nolu atik su terfi merkezi faaliyete geçirilerek Davutlar’da kanalizasyon hattina yeni ve güçlü bir hat eklenmis olacak. Vatandaslar ASKI’nin hizli, etkin ve sorunsuz çalismalarindan duyduklari memnuniyeti dile getirerek Baskan Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.