444 40 09
« Geri Dön

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi koronovirüs ile mücadele kapsamında dezenfekte istasyonları ve mobil ekipleriyle çalışmalarını sürdürüyor.
Haber Tarihi: Monday, April 19, 2021

Koronovirüs vaka sayilari ülkemizde her geçen gün artarak devam ediyor. Tedbirli ve kademeli normallesme süreci sonunda yasanan vaka artisi, son olarak kismi kapanma uygulamasina geçisi zorunlu kildi.

Ülkemizde ilk vakanin görüldügü günden bu yana kentin her yaninda dezenfekte çalismasi yapan Aydin Büyüksehir Belediyesi, bu çalismalarina araliksiz olarak devam ediyor.

17 ilçenin tamaminda kamu binalarinin, halka açik alanlarin, okullarin, isyerlerinin yani sira kamu-özel fark etmeksizin araçlarin ve virüse yakalanan vatandaslarin binalarinda ortak kullanim alanlarinin dezenfeksiyonu Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Baskanligi’nca tüm hiziyla araliksiz sürdürülüyor.

Dezenfekte istasyonlari çalismaya devam ediyor

Bu kapsamda farkli noktalarda kurulan dezenfekte istasyonlari ile toplu tasima araçlari basta olmak üzere talep eden tüm vatandaslarin araçlari dezenfekte ediliyor. Dezenfekte çalismalarinin yani sira koronavirüsü engellemede en önemli araç olan maske konusunda da vatandaslara destek olan Büyüksehir Belediyesi, milyonlarca maskeyi ücretsiz olarak dagitmaya devam ediyor.

Baskan Çerçioglu: Kisisel tedbirleri elden birakmamaliyiz

Yapilan çalismalarla ilgili açiklamada bulunan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Dezenfekte çalismalari ve maske temini konusunda vatandaslarimiza eksiksiz olarak destek oluyoruz. Bu noktada vatandaslarimizdan gerekli kisisel tedbirlerini almalarini ve maske-mesafe-hijyen kurallarina uymalarini istiyoruz” dedi.