444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HER GÜN 25 BİN VATANDAŞA SICAK YEMEK ULAŞTIRIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Ramazan bereketini vatandaşların sofralarına taşımak için her gün 25 bin kişilik iftarlık hazırlayıp vatandaşların evlerine teslim ediyor. Başkan Çerçioğlu, “Vatandaşlarımızla dayanışmamızı daima sürdüreceğiz” dedi.
Haber Tarihi: Saturday, April 17, 2021

11 ayin sultani Ramazan, Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan dayanisma ile karsilandi. Geleneksel iftar çadirlari bu yil da pandemi nedeniyle kurulamayacak ancak Büyüksehir Belediyesi, vatandaslara iftar yemeklerini ulastiriyor.

Pandemiyle birlikte yasanan ekonomik sikintilarla birlikte dayanismanin daha önemli hale geldigi bu ramazanda, Büyüksehir’in yemek fabrikasinda özel hazirliklar yapildi.

Her gün 25 bin kisiye iftar yemegi dagitilacak

Ramazandan önce de binlerce aileye her gün yemek yapilan yemek fabrikasinda 25 bin kisiye iftar yemegi ulastirilacak. Gida mühendisleri ve usta asçilarin gözetiminde yapilan yemekler, steril kosullarda hazirlanip özel sekilde paketlenerek vatandaslarin iftar sofralariyla bulusuyor. Aydin’in 17 ilçesinde de dagitimi yapilan iftarliklar ailelerin evlerine tek tek teslim ediliyor. +

Baskan Çerçioglu:Mesafeler olsa da gönüllerimiz bir

Pandemi sebebiyle bu ramazanda vatandaslarimizla ayni sofralarda olamasak da gönüllerimiz bir olacak diyen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu,"Bir kez daha bollugun, bereketin, bagislamanin, dayanismanin ve kardesligin ayi olan ramazani yasiyoruz. Pandeminin bittigi, tekrar bir arada iftarimizi açtigimiz ramazanlarin hayalini yasiyoruz. Bu yil maalesef ki pandemi nedeniyle bir araya gelemiyoruz fakat gönlümüz hep birlikte. Yemek fabrikamizda hazirladigimiz yemeklerle vatandaslarimizin sofralarina misafir oluyoruz. Vatandaslarimizla dayanismamizi daima sürdürecegiz. Tüm vatandaslarimizin tuttuklari oruçlarin kabul olmasini, ramazanin ülkemize ve tüm insanliga saglik, huzur, bolluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandi.