« Geri Dön

CUMHURİYET HALK PARTİSİ'NDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) bir heyet Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: Thursday, April 15, 2021

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) bir heyet Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na makaminda nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette CHP Izmir milletvekilleri Murat Bakan ve Mahir Polat, CHP Mugla Milletvekili Burak Erbay, CHP Aydin milletvekilleri Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yildiz, CHP Genel Merkezi avukati Celal Çelik ile CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir hazir bulundu.

Heyet, Baskan Çerçioglu'nu Aydin'da yaptigi ve Türkiye'de birçok belediyeye örnek olan uygulamalarindan dolayi tebrik etti. Baskan Çerçioglu, Aydin'da sosyal belediyecilige ve yatirimlara ara vermeksizin devam edeceklerinin altini çizip heyete nazik ziyaretlerinden dolayi tesekkür etti.