444 40 09
« Geri Dön

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri kent genelinde konforlu ve güvenli yollar oluşturmak için çalışmalarını sürüyor. Fen İşleri ekipleri Köşk’ün Cumayanı ve Ödemiş’in Ovacık mahalleleri arasındaki yolda genişletme ve altyapı çalışmalarına devam ediyor.
Haber Tarihi: Thursday, April 15, 2021

Kent içi ulasimda sorumluluk alanindaki her yolda güvenli ve konforlu rotalar olusturmak için çalisan Aydin Büyüksehir Belediyesi, yol yapim çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor.

Fen Isleri Daire Baskanligina bagli Yol Yapim ve Bakim Isleri ekipleri Kösk ilçesinin Cumayani Mahallesine bagli olan yolda büyük bir çalisma gerçeklestiriyor.

Cumayani Mahallesinden Izmir’in Ödemis ilçesine bagli Ovacik Mahallesi’ne baglanan Büyüksehir Belediyesi sorumlulugundaki 4 km uzunlugundaki mevcut yolda genisletme ve tasarlama çalismasi ve 2 km’lik kisminda altyapi ve drenaj çalismalari tamamlandi.

Yolun altyapi çalismalarinin sona ermesinin ardindan asfaltlama yapilarak vatandaslarin hizmetine sunulacak. Tarim arazilerinin yogun oldugu bölgede ürünlerin nakliye yolunun rahatlamasi ile bölgeler arasinda ticaretin yogunlasmasi bekleniyor.

Baskan Çerçioglu: Çalismalarimiz hizli bir sekilde devam edecek

Yol yapim çalismalarina kent genelinde devam ettiklerini ve vatandaslarin konforlu yollarda seyahat etmeleri için çalistiklarini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Tüm ilçelerimizde planli bir sekilde yol yapim çalismalarimizi sürdürüyoruz. Kösk ilçemizdeki bu yolda oldugu gibi sadece kent içinde degil yüksek kesimlerde yer alan yollarimizda çok yogun mesai yapiyoruz. Güvenli ve konforlu yollar olusturmak için çalismalarimiz hizli bir sekilde devam edecek.” dedi.