444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN SÖKE'DE MUHTAR ZİYARETLERİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi (ABB) bürokratları Söke’de Avşar, Tuzburgazı, Doğanbey, Güllübahçe, Burunköy ve Bağarası mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Haber Tarihi: Tuesday, April 13, 2021

Aydin Büyüksehir Belediyesi (ABB) bürokratlari çalismalarina mahalle mahalle devam ediyor. Her ilçede düzenlenen muhtar toplantilarinin yani sira mahallelerdeki ihtiyaçlari ve talepleri tek tek yerinde tespit etmek için de ayri bir çalisma yürütülüyor.

ABB Baskanvekili Baris Altintas, ASKI Genel Müdürü Hakan Olkaç ve Fen Isleri Daire Baskani Ufuk Serdar Özmen, ABB Bati Bölge Sorumlusu Fatih Akkentli'yle birlikte Söke’de Avsar, Tuzburgazi, Doganbey, Güllübahçe, Burunköy ve Bagarasi mahalle muhtarlari ile bir araya geldi.

Ilk olarak Avsar mahallesine ziyarette bulunan Büyüksehir bürokratlari, Avsar Mahallesi Içme Suyu Sebeke ve Terfi Hatti Yapim Isi hakkinda mahalle halkina bilgilendirmede bulundu.

Avsar Mahallesi’ne büyük yatirim

ABB Baskanvekili Baris Altintas 1 milyon 330 bin TL maliyetle gerçeklestirilen yatirim ile Avsar Mahallesi’nin içme suyu ihtiyacinin uzun yillar boyunca karsilanacagina dikkat çekerek, “Baskanimiz Özlem Çerçioglu her yatirimi oldugu gibi bu yatirimi da yakindan takip ediyor. Baskanimiz Avsar Mahalle sakinlerimize selamlarini iletti. Bizler de mahallenin ihtiyaçlari konusunda Büyüksehir Belediyesi sorumlulugundaki taleplerini not almak yerine getirmek için buradayiz” dedi.

ASKI Genel Müdürü Hakan Olkaç ve Fen Isleri Daire Baskani Ufuk Serdar Özmen muhtarlardan ve vatandaslardan gelen talep, görüs ve önerileri detayli sekilde degerlendirerek ilgili konular hakkinda bilgilendirme yapti. Avsar, Tuzburgazi, Doganbey, Güllübahçe, Burunköy ve Bagarasi mahalle muhtarlari da yapilan bu ziyaretten duyduklari memnuniyeti belirterek, yapilan ve yapilacak olan yatirimlardan dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkürlerini iletti.