444 40 09
« Geri Dön

ASKİ’NİN NAZİLLİ’DEKİ DEV ALTYAPI ÇALIŞMASININ YAPIMI SÜRÜYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli Yeşil Mahalle’de 1.6 Milyon TL’lik yatırım bütçesiyle yağmur suyu hattı yapımını sürdürüyor.
Haber Tarihi: Monday, April 12, 2021

Aydin Büyüksehir Belediyesi, altyapi çalismalarina kent genelinde devam ediyor. Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) ekipleri vatandaslarin talepleri ve kentin ihtiyaçlari dogrultusunda milyonlarca liralik yatirimlarla kalici altyapi hizmetlerini sürdürüyor.

1.6 Milyon TL’lik yatirim

Nazilli’de yapimi süren ASKI çalismalarindan biri olan Yesil Mahalle yagmur suyu iletim hattinda büyük bir asama kaydedildi. 1.6 Milyon TL bütçe ayrilarak yapilan hat çalismasi ile birçok noktadan hareketle bu mahallede birlesen yagmur sularinin olusturabilecegi su baskinlarini önüne geçilecek.

ASKI’den köklü çözüm

ASKI ekipleri bu proje kapsaminda basta 809. Sokak olmak üzere yaklasik bin metre yagmur suyu hatti yapimini gerçeklestirecek. Büyük çapli betonarme borular ve menfezden olusan altyapi çalismasiylakuvvetli yagislarin getirdigi sular Dereköy Çayi'na desarj edilecek.

Mahalle sakinleri yapilan çalismalardan duyduklarini memnuniyeti dile getirerek Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.