444 40 09
« Geri Dön

KÖŞKLÜ MUHTARLAR VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BİRLİK İÇİNDE ÇALIŞIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin katılımcı belediyecilik anlayışıyla düzenlediğive muhtarların tek tek mahalleleriyle ilgili öneri ve taleplerini dile getirdiği toplantıların sıradaki durağı Köşk oldu.
Haber Tarihi: Friday, April 9, 2021

Aydin Büyüksehir Belediyesi(ABB)Kösk ASKI santiye merkezinde gerçeklesen toplantiya ABB Baskan Vekili Baris Altintas, ASKI Genel Müdürü Hakan Olkaç ve Fen Isleri Daire Baskani Ufuk Serdar Özmen katildi.

Kösklü muhtarlar ASKI ve Fen Isleri basta olmak üzere Büyüksehir Belediyesi’nin ilgili birimlerini ilgilendiren taleplerini siraladi ve mahalleleri ile ilgili görüs ve önerilerini sundu.

Muhtarlardan gelen talep, görüs ve önerileri tek tek not alanHakan Olkaç ve Ufuk Serdar Özmen, muhtarlara ilgili konular hakkinda aninda kapsamli bilgi verdi ve taleplerini detayli sekilde degerlendirerek yapilmasi gereken çalismalarla ilgili is takvimi olusturdu.

Baskanvekili Altintas “Kösk, Büyüksehir Belediyemizin hizmetleri ile büyüyecek.”

ABB Baskanvekili Baris Altintas muhtar toplantilarinin hizli çözüm ve koordineli çalisma için önemli olduguna dikkat çekerek, “Kösklü muhtarlarimizla yaptigimiz toplantidan çok memnun olduk. Muhtarlarimiz Büyüksehirekiplerimizden oldukça memnun olduklarini dile getirdiler. Gelen önerilerle ilgili degerlendirmeler yaptik ve bürokratlarimiz gerekli çalismalari yapmak için çalisma takvimi olusturdu. Muhtarlarimiz taleplerini tek tek yerine getirecegiz. Kösk, Büyüksehir Belediyemizin hizmetleri ile büyüyecek. Her toplantida belirttigim gibi, bu görüsmelere katilarak degerli görüs ve önerilerini bizlerle paylasan muhtarlarimiza çok tesekkür ediyoruz.” dedi.

Içme suyunu bahçe sulamasinda kullanmayalim

Yagisin az oldugu ve genel olarak kurak bir yil geçirildigine dikkat çeken ASKI Genel Müdürü Hakan Olkaç Kösk ilçesinde de muhtarlar araciligiyla su kullaniminin daha dikkatli olmasi yönünde çagrida bulunarak “Su kullanimina hepimizin çok önem göstermesi gerekiyor. Yagisin az olmasindan dolayi kurak bir mevsim geçirebiliriz. Bu noktada içme suyu ile bahçe sulamasi yapilmamasi konusunda özellikle dikkat edilmesini istiyoruz. Bu konuda ASKI olarak gerekli çalismayi yapacagiz.” dedi.

Kösklü muhtarlar, kapsamli bilgilendirme yapilarak ve hizli çözüm sunan bu toplantinin düzenlenmesinden dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.