« Geri Dön

TMMOB AYDIN İL KOORDİNASYON KURULU'NDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Aydın İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri M. Tunç Erlaçin ve beraberindeki heyet Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: Thursday, April 8, 2021

Türkiye Mühendis ve Mimar Odalari Birligi (TMMOB) Aydin Il Koordinasyon Kurulu Sekreteri M. Tunç Erlaçin ve beraberindeki heyet Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Aydin'da karsilikli yapilabileceklerle ilgili görüs alisverisinde bulunduklarini belirten Erlaçin, "Özlem Baskan'a bizlere verdikleri her türlü destek için tesekkür ederiz" dedi. Nazik ziyaretlerinden dolayi TMMOB Aydin Il Koordinasyon Kurulu Sekreteri Erlaçin'e ve beraberindeki heyete tesekkür eden Baskan Çerçioglu, "Daha önceki yillarda oldugu gibi önümüzdeki yillarda da yine hep beraberiz. Aydin için hizmet etmeye her zaman haziriz, yanlarindayiz" ifadelerini kullandi.