444 40 09
« Geri Dön

SÜMERPARK BÜYÜKŞEHİR VE NAZİLLİ BELEDİYESİ İŞBİRİLİĞİ İLE YENİLENİYOR

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanı Ufuk Serdar Özmen, Sümerpark’ta yapılan yenileme çalışmalarını inceledi. Başkan Özcan, “Büyükşehir’in bu alanda hizmet verecek olması Nazilli için kazanımdır” dedi.
Haber Tarihi: Thursday, April 8, 2021

Nazilli Sümerpark’in Aydin Büyüksehir Belediyesi’ne devredilmesiyle birlikte ilçenin en büyük yesil alaninda hummali çalisma devam ediyor.

Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan ve Aydin Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskani Ufuk Serdar Özmen, Sümerpark’ta bir araya gelerek yapilan yenilikleri ve çalismalari birlikte inceledi.

Sümerpark’ta Fen Isleri Dairesi’ne bagli ekipler bakim onarim, tadilat ve iyilestirme çalismalarini sürdürürken, Park ve Bahçeler Daire Baskanligi ekipleri de budama, çim biçme ve çiçek dikim çalismalarini tamamladi. Bunlarla birlikte parktaki piknik masalarinin sayisi da arttirildi.

“Büyüksehir’in bu alanda hizmet verecek olmasi Nazilli için kazanimdir”

Sümerpark’in Nazilli’nin degerlerinden bir tanesi oldugunu ve Aydin Büyüksehir Belediyesi ile uyumlu bir sekilde çalismalarin devam ettigini söyleyen Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan “Burasi Atatürk’ün Nazilli’ye hediye ettigi Sümerbank’in lojman evlerinin oldugu bir bölgeydi. 2013 yilinda çikan yerel yönetimler yasasinda yapilan degisiklikle beraber hukuk süreci basladi. Bu hukuki süreç neticelendi. Kararin kesinlesmesi sonrasinda Nazillimize hizmet etmek adina Aydin Büyüksehir Belediyesi’yle birlikte bu bölgede memleketimiz ve vatandasimiza hizmet için ortaklasa neler yapabilecegimizi degerlendirdik. Aydin Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanimiz Ufuk Bey ile birlikte Sümerpark’a gelerek çesitli incelemelerde yaptik. Sahayi iyi bilen arkadaslarimiz ve daire müdürlerimiz ile beraber yapilacaklar hususunda kendilerine bilgilendirmelerde bulunduk. Nazillimizin hizmet almasi açisindan önemli oldugunu düsünüyorum. Bu alanda Büyüksehir Belediyemizin de hizmet verecek olmasi Nazilli için bir kazanimdir” diye konustu.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskani Ufuk Serdar Özmen, yapilan çalismalarla birlikte Sümerpark’in vatandaslar için çok daha kullanisli hale gelecegini belirterek “Baskanimiz Sayin Özlem Çerçioglu Sümerpark’ta yapilan çalismalari yakindan takip ediyor. Nazilli Belediyemiz ile isbirligi içinde parkin fiziki kosullarini en iyi hale getirecegiz. Çocuklar için oyun gruplarini yeniliyoruz ve zemin yenileme çalismasi yapacagiz. Sümerpark bu yaz yenilenmis yüzüyle vatandaslarimizin hizmetinde olacak” dedi.