444 40 09
« Geri Dön

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU HAYVANSEVERLERİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Aydın Hayvan Hakları Eğitim Hareketi Derneği ve Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) temsilcileri Başkan Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: Wednesday, April 7, 2021

Aydin Hayvan Haklari Egitim Hareketi Dernegi ve Hayvanlarin Yasam Haklari Konfederasyonu (HAYKONFED) temsilcileri Baskan Özlem Çerçioglu'nu ziyaret etti.

Sokak hayvanlari ile ilgili yapilacak çalismalarla ilgili fikir alisverisinde bulunmak üzere gerçeklesen ziyarette Aydin Haklari Egitim Hareketi Dernek Baskani ve ayni zamanda HAYKONFED il temsilcisi olan Jale Koç ile birlikte dernek temsilcileri de yer aldi.

Aydin Hayvan Haklari Egitim Hareketi Dernek Baskani Jale Koç “Baskanimiza hayvanlarla ilgili sokaktaki evlatlarimiz ile ilgili sorunlarimizi iletmek üzere makamina geldik. Sag olsunlar bizleri kabul ettiler. Bundan sonraki çalismalarda da birlikte çalisacagimizi söylediler. Çok tesekkür ediyoruz baskanimiza, iyi ki varsiniz.” dedi.

Baskan Çerçioglu: Can dostlarimizi çok önemsiyoruz

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu can dostlarimizi ilgilendiren bu ziyaretten memnuniyet duydugunu belirterek "Can dostlarimizi çok önemsiyoruz. Yasamimizin sicak bir parçasi halindeler. Saglikli olmalari ve beslenmeleri konusunda veterinerlerimiz ve ekiplerimiz yogun gayret gösteriyorlar. Bu konuda duyarli olan ve samimi bir sekilde çalisma yürüten vatandaslarimiza tesekkür ediyorum. Onlarla koordineli bir sekilde can dostlarimiza sahip çikmayi sürdürecegiz." dedi.