444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi kent genelinde konforlu ve güvenli yollar oluşturmak için çalışmalarına hızla devam ediyor. Fen İşleri ekipleri Kuyucak’ın Belenova Gölet yolunda çalışmalarını sürdürüyor.
Haber Tarihi: Monday, April 5, 2021

Kent genelinde planli ve kurallari sekilde yol yapim çalismalarini yapan Aydin Büyüksehir Belediyesi, birçok ilçede es zamanli olarak yeni yollar açiyor.

Konforlu ve güvenli yollar olusturmak için çalismalarina hizla devam eden Fen Isleri Daire Baskanligi Yol Yapim ve Bakim Isleri ekipleri, Kuyucak’in Belenova Mahallesi Gölet yolunda yapim çalismalarini sürdürüyor.

8.2 kilometre uzunlugundaki yolda yogun bir çalisma yürüten Fen Isleri ekipleri, giris bölümündeyol genisletme ve alt yapi çalismalarini tamamladi.

Yolun geri kalanbölümünde de çalismalarini sürdüren ekipler, sürüs güvenligini arttirmak ve konforlu bir yolculuk için Belenova Mahallesi Gölet yolunda sathi kaplama yapilacak.

Baskan Çerçioglu: Ekiplerimiz de planli ve hizli bir sekilde çalismalarini sürdürüyor

Yeni yollar yaparak vatandaslarin daha kisa sürede ve güvenli sekilde yolculuk yapmasini hedeflediklerini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Yol yapim ve yenileme çalismalarimiz devam ediyor.Ekiplerimiz de planli ve hizli bir sekilde vatandaslarimizin konforlu ve güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için çalismalarini sürdürüyor. Sorumluluk alanimizdaki tüm yollarda yapim, bakim ve onarim çalismalarimiz en iyi sekilde devam edecektir.” dedi.