444 40 09
« Geri Dön

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ EKİPLERİ DAĞ-TAŞ DİNLEMEDEN ÇALIŞIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kent genelinde yol yatırımları devam ediyor.
Haber Tarihi: Friday, April 2, 2021

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin kent genelinde yol yatirimlari devam ediyor. Yol yatirimlari Çine'de de sürerken, planlamalar dahilinde Büyüksehir Belediyesi'nin Fen Isleri Dairesi Baskanligi yol yapim ekipleri Tatarmemisler - Kuslarburnu yolunda hummali bir çalisma yürütüyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Aydin'in en ücra noktalarinda bile yatirimlara devam ettiklerini söyledi.

Fen Isleri ekipleri10 bin 500 metrelik Tatarmemisler - Kuslarburnu yolunun (Madran yolu) 8 kilometrelik bölümünde altyapi çalismalarini tamamlarken geriye kalan 2.5 kilometrelik kisimda da çalismalara devam ediyor.

Aydin'i dört bir tarafinda yatirimlar yapmayi sürdürdüklerini ifade eden Baskan Çerçioglu, "Yol yatirimlarimiz planlamalar dahilinde durmaksizin devam ediyor. Havalarin biraz daha düzelmesiyle birlikte yol yapim çalismalarina hiz verecegiz. Amacimiz vatandaslarimizin kaliteli ve konforlu yollarda yolculuk yapmalarini saglamak. Bunun için de ekiplerimiz dag-tas dinlemeden çalisiyor" dedi.