444 40 09
« Geri Dön

GALATASARAY'I YENEN AYDIN'IN SULTANLARI TEKRAR AVRUPA YOLCUSU

Aydın Büyükşehir Belediyespor, Misli.com Sultanlar Ligi Play-Off 5-8 Etabı'nda evinde devirdiği Galatasaray HDI Sigorta'yı deplasmanda da 3-0 mağlup ederek adını Play-Off'ta 5-6 Etabı'na yazdırdı.
Haber Tarihi: Thursday, April 1, 2021

Aydin Büyüksehir Belediyespor, Misli.com Sultanlar Ligi Play-Off 5-8 Etabi'nda evinde devirdigi Galatasaray HDI Sigorta'yi deplasmanda da 3-0 maglup ederek adini Play-Off'ta 5-6 Etabi'na yazdirdi.

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan mücadelede rakibine set sansi vermeyen Aydin'in Sultanlari; 21-25, 23-25 ve 23-25'lik skorlarla maçi almasini bildi. Ikinci kez Avrupa'da mücadele edecek olan takim maç sonrasi büyük bir sevinç yasarken Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu da takimi tebrik etti. Baskan Çerçioglu, Aydin'i Avrupa'da yeniden temsil edecek olan Aydin'in Sultanlari'yla gurur duyduklarini ifade etti.

Takimin bas antrenörü Alper Hamurcu ise maç sonrasi duygularini "Öncelikle böyle oyun oynayarak, Galatasaray HDI Sigorta gibi bir takima karsi galip geldigimiz için çok mutluyum. Emegi geçen herkesi yürekten tebrik ediyorum. Ancak hedefimize tam olarak ulasmis degiliz. Geri kalan günlerde bütün konsantrasyonumuzu Nilüfer Belediyesi maçina yönlendirip hedefimize ulasmak istiyoruz" seklinde ifade etti.

Aydin’in Sultanlari bir sonraki etapta Nilüfer Belediye ile karsilasacak. Aydin'in Sultanlari bu etap sonucuna göre CEV Volleyball Challenge Cup’a veya Balkan Kupasi’na katilacak.