444 40 09
« Geri Dön

KARACASU MUHTARLAR İLE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KOORDİNELİ ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi katılımcı belediyecilik anlayışıyla düzenlediği muhtar toplantılarına Karacasu ilçesinde devam etti.
Haber Tarihi: Thursday, April 1, 2021

Aydin Büyüksehir Belediyesi (ABB) Karacasu Kültür Merkezi’nde gerçeklesen toplantiya ABB Baskan Vekili Baris Altintas, ASKI Genel Müdürü Hakan Olkaç, Fen Isleri ve ASKI bölge sorumlulari ile CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir ve CHP Karacasu Ilçe Baskani Cengiz Çumrali da katildi.

Karacasulu muhtarlara yapilan ve yapimi planlanan hizmetler konusunda bilgilendirme yapilirken, muhtarlarin da görüs, öneri ve talepleri alindi. ASKI ve Fen Isleri’ni ilgilendiren öneri ve talepler tek tek not alindi ve belirli bir is plani ile takvime baglanarak gerekli çalismalarin yapilmalari konusunda muhtarlara bilgi verildi.

Baskanvekili Altintas “Talep ve önerilerini tek tek not alip, aninda bilgilendirme yapiyoruz.”

ABB Baskanvekili Baris Altintas muhtar toplantilarinin hizli çözüm ve koordineli çalisma için önemli olduguna dikkat çekerek, “Katilimci belediyecilik anlayisimiz dogrultusunda muhtarlarimizin talep ve önerilerini tek tek not alip, aninda kapsamli sekilde bilgilendirme yapiyoruz. Her muhtarimizin kendi mahallesi ile ilgili isleri bizlere iletiyor. Bizlerde Büyüksehir Belediyemizin sorumluluk alanindaki islerle ilgili çözüm sunuyoruz. Büyüksehir Belediyesi olarak tikir tikir çalisiyoruz. Toplantimiza katilarak degerli görüs ve önerilerini bizlerle paylasan muhtarlarimiza çok tesekkür ediyoruz.” dedi.

Su kullanimina dikkat çekildi

Yaklasan yaz aylari ile su kullanimi konusunda vatandaslarin daha duyarli olmasi konusunda muhtarla araciligiyla çagri yapan ASKI Genel Müdürü Hakan Olkaç, “Içme suyumuzu lütfen bahçe sulamasinda kullanmayalim. Ihtiyacimiz üzerinde olacak sekilde su temin ediyoruz ancak bu bile bazen yetmiyor. Çünkü içme suyunu bahçe sulamasinda ve hayvanlarin beslenmesinde kullanilinca kapasitenin çok üstüne çikiliyor. Bunu degerli muhtarlarimiz araciligiyla tüm vatandaslarimiza duyururken, Baskanimiz Özlem Çerçioglu’nun ifadesiyle ‘susuzluk bizi yönetmeden biz suyu yönetelim’ demek istiyorum” seklinde konustu.

Karacasulu muhtarlar,dogrudan bilgilendirme ve hizli çözüm için gelistirilen toplantinin düzenlenmesinden dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.