444 40 09
« Geri Dön

BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ EFELER BELEDİYESİ ARAMA KURTARMA EKİBİNE EĞİTİM VERDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Efeler Belediyesi’nin yeni kurulan arama-kurtarma ekibine iki gün boyunca teorik ve uygulamalı yangın eğitimi verdi.
Haber Tarihi: Wednesday, March 31, 2021

Aydin’da her yil binlerce vakaya kisa sürede müdahale eden ve basarili çalismalariyla halkin takdirini kazanan Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi, deneyimli ve uzman personelleriyle talepte bulunan kurumlara yangin egitimleri veriyor.

Geçtigimiz haftalarda Aydin Adnan Menderes Üniversitesi personeline çesitli egitimler veren Büyüksehir Itfaiyesi, bu hafta da Efeler Belediyesi’nin talebi üzerine, yeni kurulmakta olan ve 18 asil 6 yedekten olusan hafif aramakurtarma ekibine, akreditasyon sürecinde almasi gereken 16 saatlik yangin egitimi verdi.

Yangin ani, öncesi ve sonrasina dair her sey anlatildi

Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi’nda gerçeklesen teorik ve uygulamaliegitim kapsaminda Büyüksehir Itfaiyesi’nin uzman personelleri Niyazi Karabiyik ve Itfaiye Müdürü Murat Aktas tarafindan;yangin, yanma, yanmanin ürünleri, yanginin siniflari, yangin yerindeki tehlikeler, yangina müdahale teknikleri,kisisel koruyucu donanimlarin kullanilmasi, araç ve malzeme bilgisi konulari anlatildi.