« Geri Dön

AYDIN'IN SULTANLARINDAN AVRUPA YOLUNDA MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ

MİSLİ.com Sultanlar Ligi Play-Off 5-8 Etabı'nda Aydın Büyükşehir Belediyespor, evinde Galatasaray HDI Sigorta'yı 3-1 mağlup ederek önemli bir avantaj elde etti.
Haber Tarihi: Sunday, March 28, 2021

MISLI.com Sultanlar Ligi Play-Off 5-8 Etabi'nda Aydin Büyüksehir Belediyespor, evinde Galatasaray HDI Sigorta'yi 3-1 maglup ederek önemli bir avantaj elde etti.

Mimar Sinan Kapali Spor Salonu'ndaki bastan sona heyecanli geçen maçta Aydin'in Sultanlari ilk seti 29-27 önde kapatti. Maça oldukça motive olmus sekilde baslayan ve ikinci seti rahat bir sekilde 25 - 15 kapatan Aydin'in Sultanlari üçüncü seti 23-25 geride kapatti. Yine 29-27 biten dördüncü set büyük heyecana sahne oldu. Aydin'in Sultanlari son ana kadar karsilikli sayilarla geçilen seti almayi basardi.

Karsilasma toplam 126 dakika sürerken iki galibiyete ulasan tarafin Play-Off'ta 5-6 Etabi'na kalacagi seride ikinci karsilasma 1 Nisan Persembe günü Istanbul'da oynanacak.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu oyunculari ve teknik heyeti tebrik ederken takimin önümüzdeki yil Aydin'i Avrupa kupalarinda temsil etmesini çok istediklerini söyledi.