444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN PATATES VE SOĞAN ÜRETİCİSİNE DESTEK

Aydın'da sosyal belediyeciliği tüm yönleriyle uygulayan Aydın Büyükşehir Belediyesi, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da üreticiyi destekliyor.
Haber Tarihi: Saturday, March 20, 2021

Aydin'da sosyal belediyeciligi tüm yönleriyle uygulayan Aydin Büyüksehir Belediyesi, geçen yillarda oldugu gibi bu yil da üreticiyi destekliyor. Üreticilere destek olmak için satin alinan sogan ve patates ihtiyaç sahibi vatandaslara dagitilirken, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu böylelikle hem üreticiyi desteklediklerini hem de ihtiyaç sahibi vatandaslara destek olduklarini ifade etti.

Aydinli üreticiyi her firsatta desteklemeye devam edeceklerinin altini çizen Baskan Çerçioglu, "Bir tarafta üreticimiz ürünlerini satmakta zorlaniyor bir tarafta ise aileler geçim derdine düsmüs durumda. Biz de geçen yillarda oldugu gibi üreticimizle ihtiyaç sahibi vatandaslarimiz arasinda köprü görevi görüyoruz. Hep söyledigimiz gibi Aydin'da hiç kimse yataga aç girmez, kimse soguktan üsümez; çünkü Aydin Büyüksehir Belediyesi var" seklinde konustu.

Üreticiler ise uygulamadan duyduklari memnuniyeti belirtti.

Uzun yillardir devam eden uygulamayla simdiye kadar patates, sogan, portakal, nar, erik, çilek, mandalina ve bamya üreticilerinin tarlalarinda kalan ürünleri satin alinmis ve Aydin genelinde Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi tarafindan belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere dagitilmisti.