444 40 09
« Geri Dön

AYDIN'IN SULTANLARI İKİ YIL DAHA BAŞ ANTRENÖR ALPER HAMURCU'YA EMANET

Bu yıl play-off'u garantileyip Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren "Aydın'ın Sultanları" iki yıl daha baş antrenör Alper Hamurcu'yla devam dedi.
Haber Tarihi: Friday, March 19, 2021

Bu yil play-off'u garantileyip Avrupa kupalarina katilma mücadelesi veren "Aydin'in Sultanlari" iki yil daha bas antrenör Alper Hamurcu'yla devam dedi. Kulüpten yapilan açiklamada, ayni zamanda A Milli Takim yardimci antrenörlügü görevini de yürüten Hamurcu'yla tekrar anlasmanin mutlulugunun yasandigi ifade edildi. Hamurcu ise imza töreni sonrasi yaptigi açiklamada, Aydin Büyüksehir Belediyespor Kadin Voleybol Takimi'yla Aydin seyircisi önünde maçlara çikmaya devam edecegi için mutlu oldugunu belirtti.

Imza töreni sonrasinda açiklamalarda bulunan Aydin Büyüksehir Belediyespor Kulübü Voleybol Sube Sorumlusu Volkan Zeytin, “Iki sezondur kulübümüz voleybol takimi bas antrenörü olan Alper Hamurcu ile iki yillik yeni sözlesme imzalamis bulunmaktayiz. Bugün düzenlenen imza töreninde kulüp baskanimiz Polat Bora Mersin ile birlikte yeni sözlesmeye imza atan ve ayni zamanda A Milli Takim yardimci antrenörlügü görevini de basari ile yürüten antrenörümüzle, tekrar anlastigimiz için mutlu oldugumuzu ve yeni hedeflere ulasma konusunda kendisine ve ekibine güvenimizin tam oldugunu spor kamuoyuyla paylasiriz” dedi.

Hamurcu: Aydin seyircisini özledik

Basarili teknik adam ise açiklamasinda pandeminin etkilerine vurgu yaparken "Bütün dünyayi ve tüm organizasyonlari radikal bir sekilde degisiklige sevk eden covid , ister istemez bizlerin organizasyonlarini ve özellikle sporun en güzel tarafi olan seyirci önünde oynama heyecanini elimizden aldi, Aydin seyircisinin önünde oynamayi özledik. Mevcut sartlara ayak uydurmamiz her ne kadar zor olduysa da, en azindan isimizi yapabiliyor olmaktan dolayi kendimizi sansli hissediyoruz" dedi. "Aydin'in Sultanlari"yla iki yil daha geçirecek oldugundan dolayi mutlu oldugunu söyleyen Hamurcu, "Hem bana hem de teknik ekibimize güvenen ve buna vesile olan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu basta olmak üzere kulüp yönetimine ve Aydin Büyüksehir Belediyesi idarecilerine tesekkür ederim" ifadelerini kullandi.

"Ilk hedef Galatasaray'i geçmek"

Hamurcu, hedeflerinin önümüzdeki yil Sultanlar Ligi'nde daha üst seviyelere çikmak ve Avrupa kupalarina katilarak Aydin'i ve Türkiye'yi en iyi sekilde temsil etmek oldugunun altini çizip "Bu süreçte Avrupa kupalari için öncelikli olarak ilk hedefimiz güçlü rakibimiz Galatasaray'i geçmek olacak. Bunun için siki çalismamiza devam ediyoruz" seklinde konustu.