444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Aydın'ın yüksek kesimlerinde görülen kar yağışıyla birlikte çalışmalarına başlayan Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin karla mücadele ekipleri yollarda çalışmalarını sürdürüyor.
Haber Tarihi: Wednesday, March 17, 2021

Aydin'in yüksek kesimlerinde görülen kar yagisiyla birlikte çalismalarina baslayan Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin karla mücadele ekipleri yollarda çalismalarini sürdürüyor. Ekipler ulasimin sorunsuz saglanmasi için kar yagisinin görüldügü yerlerde yol açma çalismalarina devam ederken Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, araçlariyla yola çikacak vatandaslarin gerekli tedbirleri almalari konusunda uyardi.

Ekipler, etkisini gösteren kar yagisina karsi yollarin açik kalmasi ve ulasimin aksamamasi için yogun çaba sarf ederken açilan yollarda buzlanma tehlikesine karsi da tuzlama çalismasi yapiyor. Çalismalar Nazilli'nin Asagi Yakacik,Karahalli ve Bagcilli Yayla; Kuyucak'in Yukari Yakacik, Ovacik, Yesildere, Saricaova, Musakolu, Belenova ve Kayran; Kösk'ün Cumayani, Sariçam ve Ahatlar; Sultanhisar'in Malgaçmustafa; Efeler'in Zeytinköy, Pasa Yaylasi mevkilerinde yogunlastirildi.

Özellikle yola çikacak vatandaslari gerekli tedbirleri almalari konusunda uyaran Baskan Çerçioglu, vatandaslarin her türlü ihtiyaçlari için Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin "Hizli Çözüm Merkezi" olan 444 40 09 numarali hattini arayabileceklerini hatirlatti.