« Geri Dön

İYİ PARTİ'DEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

İYİ Parti yönetiminden bir heyet Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: Monday, March 15, 2021

IYI Parti yönetiminden bir heyet Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na makaminda nezaket ziyaretinde bulundu.

Aydin'daki sorunlarin ve çözüm önerilerinin konusuldugu ziyarette IYI Parti Yerel Yönetimler Baskani ve Mugla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, IYI Parti Aydin Milletvekili Aydin Adnan Sezgin, CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, IYI Parti Mugla Il Baskani Davut Cumhur Akmese, IYI Parti Aydin Il Baskani Süleyman Demirci ile IYI Parti'nin Aydin il yöneticileri ve Aydin Büyüksehir Belediye Baskanvekili Evrim Karakoz katildi.

Ergun, Baskan Çerçioglu'nu basarili çalismalarindan dolayi tebrik ederken Baskan Çerçioglu da basta Ergun olmak üzere heyete nazik ziyaretlerinden dolayi tesekkür etti.