« Geri Dön

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KADINLARA ÇİÇEKLER ARMAĞAN ETTİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınlara binlerce çiçek armağan etti.
Haber Tarihi: Monday, March 8, 2021

8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü’nde Aydinli kadinlar çiçeklerle selamlandi. Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri binlerce çiçegi kadinlarla bulusturdu.

Caddelerde, isletmeler ve bürolarinda çalisan kadinlari tek tek ziyaret eden Büyüksehir Belediyesi personeli 8 Mart’a özel olarak hazirlanmis olan çiçekleri armagan ederek, kadinlarin gününü kutladi.

Büyüksehir Belediyesi’nin kadin dostu projeleri ile kendilerine daima ulastigini ve Baskan Özlem Çerçioglu gibi kadin bir baskanin kenti yönetmesinden gurur duyduklarini belirten kadinlar, çiçek armagani için tesekkür etti.

'Aydinli kadinlar üretkenlikleri ve çaliskanliklari ile kentimizi gururlandiriyorlar'

Aydin Büyüksehir Belediye Baskan Özlem Çerçioglu, “Aydinli kadinlar üretkenlikleri ve çaliskanliklari ile kentimizi gururlandiriyorlar. Çiçeklerle ve belediyemizin tebessüm eden yüzüyle her zaman yanlarin olacagiz. Tüm kadinlari 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü’ndü selamliyorum” dedi.