« Geri Dön

GERMENCİK ZİRAAT ODASI'NDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

Germencik Ziraat Odası Başkanı Şahabettin Çapakçıoğlu ve oda yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na makamında 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: Monday, March 8, 2021

Germencik Ziraat Odasi Baskani Sahabettin Çapakçioglu ve oda yönetim kurulu üyeleri Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na makaminda 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü sebebiyle nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Çapakçioglu "Bu özel günde bizleri kabul ettigi için Sayin Baskanimiz Özlem Çerçioglu'na çok tesekkür ederiz. Tüm emekçi kadinlarimizin Dünya Kadinlar Günü'nü kutluyoruz" ifadelerini kullandi.

Baskan Çerçioglu, oda yöneticilerine nazik ziyaretlerinden dolayi tesekkür etti.