« Geri Dön

MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLERDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

Aydın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: Monday, March 8, 2021

Aydin Serbest Muhasebeci ve Mali Müsavirler Odasi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü sebebiyle Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Aydin Serbest Muhasebeci ve Mali Müsavirler Odasi Yönetim Kurulu Baskani Riza Yörüyen önderliginde gerçeklestirilen ziyarette yönetim kurulu üyeleri de hazir bulundu. Yörüyen ve yönetim kurulu üyeleri, Baskan Çerçioglu'nun Emekçi Kadinlar Günü'nün kutladi. Yönetim kurulu üyeleri ayrica 1-7 Mart Muhasebe Haftalarini Aydin genelindeki billoard'lar üzerinden kutlayan Baskan Çerçioglu'na tesekkür etti.

Baskan Çerçioglu, Aydin Serbest Muhasebeci ve Mali Müsavirler Odasi yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayi tesekkür etti.