« Geri Dön

AY-SİAD'DAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

Aydın Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (AY-SİAD) yeni seçilen yönetim kurulu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: Friday, March 5, 2021

Aydin Yönetici Sanayici ve Isadamlari Dernegi'nin (AY-SIAD) yeni seçilen yönetim kurulu, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na makaminda nezaket ziyaretinde bulundu.

AY-SIAD Yönetim Kurulu Baskani Firat Barisik baskanliginda gerçeklestirilen ziyarette, yönetim kurulu üyeleri Baskan Çerçioglu'na Aydin'da yaptigi basarili çalismalardan dolayi tebrik etti. Baskan Çerçioglu ise yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini kutlayip çalismalarinda basarilar diledi. Ziyarette Aydin'da sanayinin daha da gelisebilmesi için yapilmasi gerekenlerle ilgili fikir alisverisinde de bulunuldu.