444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OKULLARIN AÇILMASIYLA BİRLİKTE ÖĞRENCİLER İÇİN DE TEDBİRLER ALIYOR

Pandemi sürecinde Aydın genelinde ortak kullanım alanlarında, toplu ulaşım araçlarında ve işletmelerde dezenfeksiyon işlemlerini aralıksız yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi, okulların açılmasıyla birlikte öğrencileri de unutmadı.
Haber Tarihi: Thursday, March 4, 2021

Pandemi sürecinde Aydin genelinde ortak kullanim alanlarinda, toplu ulasim araçlarinda ve isletmelerde dezenfeksiyon islemlerini araliksiz yapan Aydin Büyüksehir Belediyesi, okullarin açilmasiyla birlikte ögrencileri de unutmadi. Okullar açilmadan önce talepte bulunan her okul mobil ekipler tarafindan dezenfekte edilirken, Büyüksehir Belediyesi simdi de ögrencilere maske dagitiyor.

Yüz yüze egitimin yeniden baslamasiyla birlikte tedbirleri sikilastiran Aydin Büyüksehir Belediyesi, Aydin genelinde okullarda maske dagitimina basladi. Ögrencilerin sagliklarinin korunmasi için yapilan dagitimla maskelerini alan ögrenciler kendilerini unutmayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

Baskan Çerçioglu ögrencilerin sagliklarini çok önemsediklerinin altini çizip tüm ögrencilere derslerinde basarilar diledi.