444 40 09
« Geri Dön

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AYDIN’I ÇİÇEKLERLE SÜSLEDİ

Büyükşehir Belediyesi kendi seralarında ürettiğiçiçekler ile Aydın’ın dört bir yanına baharı getirdi. Rengarenk ve estetik güzelliğin yanında bakım onarım ve çevre düzenlemesi çalışmaları da eş zamanlı olarak yapılıyor.
Haber Tarihi: Thursday, March 4, 2021

Bir kentin yüzü olan caddeler Aydin’da hem piril piril hem de bir botanik bahçesi gibi çiçeklerle süslü. Aydin Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi’ne bagli ekipler, elleriyle yetistirdikleri mevsim sartlarina uygun olan çiçeklerikentin dört tarafina ekiyor.

Bahari tam anlamiyla hissedecegimiz günler yaklasirken Büyüksehir ekipleri 17 ilçede caddeleri, kavsaklari, refüjleri, sahil seritlerini, bulvarlari ve parklari baharin renkleri ile süsledi.

Sorumluluk alanindaki yerlere estetik dokunuslar yaparak kentte görsel zenginlik yaratan Büyüksehir ekiplerinin çalismalari halk tarafindan begeni ile karsilaniyor.

Çiçeklerle süslenen alanlar disinda yesil alan ve çevre düzenleme çalismalari çerçevesinde yabani otlarin kesimi, dallarin budanmasi, parklardaki aydinlatmalar ve kent mobilyalarinin bakim onarim çalismalari dört mevsim araliksiz olarak sürüyor.

“Baharin gelisini rengârenk çiçeklerimiz ile kutluyoruz.”

Aydin Büyüksehir Baskani Özlem Çerçioglu,“Kendi ürettigimiz çiçeklerle Aydin’i renklendirmekten mutluluk duyuyoruz. Yollarda ve parklarda vatandaslarimizin içini açacak güzellikler olsun istiyoruz. Baharin gelisini rengârenk çiçeklerimiz ile kutluyoruz.” dedi.